Kozmetik Standı, Gözlük Standı, Kalem Standı

Kozmetik satışı yapan işyerleri, mağazalarında bu ürünleri sergilemek için mutlaka bir ekipmana ihtiyaç duyar.Kozmetik ürünleri teşhir etmek için en iyi tercih kozmetik standıdır. Pleksi malzemeden imal edilen kozmetik standları çok tercih ediliyor olup kullanışlı ve uzun ömürlüdür. Pleksi stand tercih edildiğinde parlak bir görünüm oluşturması, ürünü de ön plana çıkarmayı sağlamaktadır. Standlar istenilen boy, şekil ve özel tasarımlarda yapılabileceği için işinizi en iyi şekilde çözecektir. Kullanım kolaylığı ve işlevselliğiyle birlikte teşhir edilen ürünler çok daha şık gözükeceği gibi stand temizliğinin de kolay olacağı bilinmelidir.
         

İlaç ve medikal ürünlerin sergilenmesi herhangi bir stand olmadığında oldukça zor olacaktır. İlaç teşhir etmek için en iyi çözüm pleksi ilaç standı olacaktır. İlaçların ve medikal ürünlerin hem göze hitap etmesi için hem de düzenli bir şekilde sergilenmesi için pleksi malzeme ile ürünlere özel stand üretimi yapılmaktadır. İstenilen ölçülerde boyutlandırma yapılabilmektedir. Standa dizilecek ilaçların ambalaj boyutlarına göre özel ölçüler yapılırken standın yerleştirileceği yere göre de özel ölçülerde stand üretilmektedir.Parlak bir malzeme olması ürünü ön plana çıkarmak için etkili olacak ve güzel bir görünüm kazandıracaktır. Keskin bir yapıda olmadığı için herhangi bir kazaya sebebiyet vermez. Medikal ürünler ve ilaç ürünlerinin sergilenmesini için pleksi stand ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Gözlük Standı
Pleksi malzemeden imal edilen gözlük standları oldukça kullanışlı ve uzun ömürlüdür. Vitrin içi kullanılan gözlük standı ürünleri de oldukça kullanışlı olmaktadır.  Gözlük ürünleri teşhir edilirken pleksi stand tercih edilmesinin birçok artısı mevcuttur. Standlar istenilen boy ve şekillerde yapılabileceği için sonradan aklınızda hiçbir soru işareti kalmayacaktır.Kullanım kolaylığı ve işlevselliğiyle birlikte mağazanızda güzel bir görünüm oluşturacağı gibi temizliğinin kolay yönüyle de oldukça işini kolaylaştıracaktır.
    
Pleksi kalem standları, kalem teşhir etmek için kullanılabilecek en kaliteli ve uzun ömürlü malzemedir. Kırtasiyeler, hipermarketlerin kırtasiye reyonları gibi yerlerde kullanılabilecek pleksi kalem standı , kalemlerin göze hoş bir şekilde görünmesini sağlayacaktır. Düzenli bir görünümde olan stand hitap ettiği kişileri etkileyecektir. İstenilen boyutlarda üretim yapılabileceği için yerinize uygun olacak ve estetik bir görünüm sağlayacaktır. Camdan çok daha dayanıklı olan pleksi malzeme ile üretilen stand sağlam bir yapıda olacak ve uzun ömürlü olacaktır. Üretilen standların hiçbir yeri cam gibi kesici olmayacak ve herhangi bir şekilde zarar verici etkisi bulunmamaktadır. Parlak bir malzeme olduğu için ürünü gösterecek ve albenisini de artırabilecektir.
    

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pleksi Nedir?