Pleksi Kesim

Pleksi, genellikle endüstriyel bir  ürün olmakla beraber  hayatımızın her alanında artık karşımıza çıkabiliyor .Bu kadar geniş bir kullanım ağına sahip olmasının nedeni ise camdan daha dayanıklı, hafif, şeffaf ve şık bir görünüme sahip olmasıdır. Pleksi malzemesi cam ve mobilya gibi ürünlere göre daha dayanıklı ve uzun ömürlü bir malzemedir. Cam gibi kolay kırılabilecek bir malzeme de değildir. Darbelere dayanıklılığı camdan 6 kat fazladır. Uçları da kesici değildir ve yaralanmalara sebebiyet vermez. Parlak, sert yüzeye sahiptir. Kolay işlenebilir. Belirli bir derecenin üstünde ısıtılarakta istenilen şekil verilebilir. Pleksi kesim işleminin lazer ile temassız yapılması ürünün görünümünü de etkilemektedir. Genelde Cnc Router tezgahlarda yapılan kesimden lazer kesimin en önemli farkı da budur.

Pleksi malzemesi görüntüsünün şıklığı ve dayanıklılığı sebebi ile stand üretiminde yoğun olarak tercih edilen bir malzemedir.

Gözlük standı, Kozmetik Standı, Kalem Standı, Eczane Standı, İlaç Standı, Takı Standı, Broşürlük Standı, Dökme Gıda Teşhir Standı, Market standı gibi  pek çok ürün teşhir standı yapımında pleksi tercih edilmektedir. Kolay taşınabilir, şeffaf, ürünü güzel göstermesi, ürünün satışını artırmaya yönelik olması en önemli etkenlerdendir. Tabii bunların yanında kolay temizlenebilir olması, kolayca yıpranmaması ve uzun ömürlü olması da diğer önemli maddeler.

Şeffaf ,renksiz veya renkli bir şekilde üretilebilir. İsteğe göre kullanım alanına uygun, istenilen boyutta tasarlanabilir.

Pleksi kesiminde özellikle lazer teknolojisi yoğun olarak tercih edilmektedir. Pleksi lazer kesim işlemi, pleksinin yüksek yoğunluğa sahip lazer ışını ile temassız olarak kesilme işlemidir.

Pleksi Kesim işi konusunda tecrübeli bir firmayız. Çalışanlarımız konu ile ilgili tecrübeli ve bilgili olup gerekli beceriye de sahiptirler. Pleksi Kesim işleriniz için 90 0212 687 88 62 nolu telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

pleksi kesim   pleksi kesim 2

Pleksi Kesim Fiyatlandırması


Fiyatlandırma göndereceğiniz vektörel formattaki dosyadaki (autocad dosyası mümkünse) çizimlere göre lazer makinası üzerindeki yazılımdan çalışma süresi hesaplanarak tespit edilmektedir. Resim dosyaları (jpg ,bmp ,png ,gif) üzerinden bu hesaplama işlemi yapılamamaktadır. Göndereceğiniz dosyanın vektörel formatta (dxf ,dwg ,cdr ,ai) olması gerekmektedir.




Kaynak: Pleksi Stand

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pleksi Nedir?