Pleksi Lazer Kesim

Pleksi; günümüzde reklam endüstrisinde, dekoratif olarak iç mekan tasarımlarında ve daha birçok alanda kullanılan petrokimya ürünüdür. Pleksi; Polimetilmetakrilat adı verilen petrokimya ürünü olarak saydam, yarı saydam ve geçirgenliği olmayan türlerden elde edilmektedir. Pleksi; petrokimya ürünü olması nedeniyle ısı direnci oldukça düşüktür. Pleksi; 1mm ile 40mm arasındaki kalınlıklarda ve farklı renklerde üretilebilmektedir. Bunun haricinde endüstriyel amaçlı daha kalın olarak üretilen pleksiler de bulunmaktadır.

Işın genliğinin ayarlanabilmesinden dolayı pleksi şekillendirmesinde lazer kesim tercih edilmektedir. Pleksi lazer kesim teknolojisinde; belli miktar ısı direncinden yararlanılarak, hızlı, hassas ve ince işçilik isteyen işlemler kolaylıkla yapılabilir. Pleksi lazer kesim; birinci sınıf ürünler ile özel çalışmalar yapılmasına da olanak sağlar.

Pleksi lazer kesim; kurumsal kimlik çalışmalarında firmalara özel olarak birçok farklı tasarım ile kendini göstermektedir. Lazer kesim işlemleri makineler ile yapıldığından dolayı hata oranı da çok düşüktür. Lazer teknolojisi; pleksi dışında birçok materyal üzerinde de kullanılabilmektedir. Profesyonel ekibimiz, hızlı ve son model lazer kesim makinemiz ile siz değerli müşterilerimize; pleksi, ahşap, kumaş, deri, sünger, folyo, pvc, ayna ve foreks gibi materyaller için de hizmet vermektedir.

Sizler için ebat, model, tasarım konusunda lazer kesim teknolojisi ile hizmet vererek; gözlük standı, kalem standı, kozmetik standı, eczane standı, ilaç standı, broşürlük standı, takı standı ve çeşitli ürün teşhir standı üretimi yapabilmekteyiz. Dilediğiniz ürün teşhir standı konusunda bizlere ulaşarak ihtiyacınıza en uygun çözümler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

İletişim: 90 212 687 88 62

pleksi lazer kesimSei Marka son model NRGL lazer makinesi ile Pleksi Lazer Kesim ;


Kaynak: Pleksi Stand

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pleksi Nedir?